Wat is

Kummooyeh

Kummooyeh biedt een enorme variëteit aan technieken. Meditatie, basis bewegingen, zwaardvormen, snij-oefeningen, sparringstechnieken en Koreaans traditioneel boogschieten.

Ieder element heeft een apart trainingsdoel ten behoeve van de persoonlijke ontwikkelingen van iedere Kummooyeh beoefenaar.

Focus

Samenbrengen van alle Kummooyeh beoefenaars om zo samen te werken naar topkwaliteit op de mat! Zowel nationaal als internationaal.

President

Frankie Lacroix staat aan het hoofd van de Belgische afdeling.  Frankie en Cindy zijn de grondleggers van Kummooyeh in België.

Opleidingen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Om die reden bieden wij opleidingen en trainingen over de hele wereld aan.

Events

Op regelmatige basis worden stages, seminars, opleidingen,... georganiseerd.  Klik op 'events' en blijf op de hoogte.

Clubs

Covid-19
Covid-19 maatregelen
Vechtsportschool Leopoldsburg
Fighting Spirit Gistel
Vechtsportschool Peer
KMA Belgium
Hyun Kyoo Jang
Frankie Lacroix
Cindy Lacroix

Grandmaster Hyun Kyoo Jang

President bij World Kummooyeh Federation, oprichter en hoofdmeester van World Kummooyeh Federation,  Kummooyeh 9e Dan, Haedong Kumdo 8e Dan.  Meer dan 35 jaar ervaring in het trainen en lesgeven in Koreaanse vechtkunsten.

Headmaster Frankie Lacroix

President bij de Belgische Kummooyeh divisie, oprichter en hoofdmeester van Bul Gul Mooyeh Kwan.  Kummooyeh 4e Dan, Hapkido 7e Dan, Hapkimooyeh 7e Dan, grondlegger,  hoofdinstructeur en aanspreekpunt van de Belgische Kummooyeh Association.

Headmaster Cindy Lacroix

Hoofdinstructeur bij de Belgische Kummooyeh Association.  Mede-oprichter van de Kummooyeh Association in België.  Kummooyeh 4e Dan, Hapkimooyeh 2e Dan, Hapkido 1e dan.  Mede-grondlegger en aanspreekpunt voor Kummooyeh beoefenaars in België.

Onze Visie?

FOCUS

Op de allereerste plaats ligt onze focus op samenwerken.  Samen een federatie uit breiden waar ieder zich in thuis voelt en ook alle clubs en trainers gehoord worden.

Korte Termijn Visie:
Inzetten op de groei van de federatie zowel als de groei van elke individuele trainer, instructeur en student.

Middenlange Termijn Visie:
Kummooyeh met zoveel mogelijk verschillende clubs en trainers uitbreiden.  Alsook het bereik van deze federatie vergroten. Door de samenwerking met meerdere meesters, trainers en clubs willen wij Kummooyeh op de kaart zetten.

Lange Termijn Visie:
Door het aanbieden van online trainingen, stages, seminars en technische ondersteuning en een zeer goede rechtstreekse verbinding naar onze Koreaanse grootmeesters hopen wij de interesse en passie bij alle Hapkido beoefenaars aan te wakkeren en samen te groeien.

President

Frankie Lacroix

Ervaring:

4e Dan Kummooyeh, 7de Dan Hapkido met meer dan 35 jaar ervaring in verschillende vechtsportstijlen.  Dan-graden in Taekwondo, Kummooyeh, Modern Arnis, Krav Maga,....

Samenwerking:

Door goede contacten rechtstreeks in Korea hebben  Frankieen Cindy Kummooyeh België opgericht.  Door deze soepele samenwerking zal Kummooyeh België snel uitgroeien tot een solide organisatie.

Nationaal én Internationaal:

Frankie is president voor de federatie in België.  Samen met zijn vrouw Cindy zijn zij de hoofdinstructeurs in België maar zijn ook gekwalificeerd om internationaal les te geven.

Trainingsprogramma's

OPLEIDINGEN

Wat is de IBP?

Het Instructeur Bridging-programma is een trainingsprogramma dat in Korea wordt opgelegd door de World Hapkimooyeh Federation om Hapkimooyeh wereldwijd te verspreiden. In dit programma wordt alles geleerd dat nodig is om Hapkimooyeh met succes aan te bieden als een sport. Dit gebeurt via online training gecombineerd met privetraining. Jij bepaalt volledig je trainingsschema.

Dankzij onze samenwerking met World Kummooyeh Federation kunnen wij ook IBP opleidingen aanbieden in Kummooyeh ( Koreaaans zwaardkunst)

Voor wie is de IBP geschikt?

De IBP is geschikt voor alle volwassenen (18 jaar of ouder) die Dan drager zijn, of gevorderde studenten vechtsporten.

Hoe lang duurt de IBP?

Ambitieuze deelnemers voltooien de IBP in enkele maanden, andere nemen meerdere jaren in beslag. Er is geen regelduur.

Waar kan ik me registreren?

Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons ⁠, wij zullen je  verdere informatie geven en contact opnemen met Korea.

Nog meer opleidingen?

Voor verder gevorderde Hapkido beoefenaars zijn ook opleidingen voorzien, voor meer info mag je altijd contact met ons opnemen.

Stages, seminars en zoveel meer...

EVENEMENTEN

Normaliter worden er jaarlijks heel wat stages, seminars, workshops en dergelijke georganiseerd.

Dit word gedaan ter ondersteuning van trainers, clubs en studenten.

Vanwege het hele COVID-19 gebeuren is dit momenteel niet mogelijk en zullen wij de draad zo snel mogelijk weer oppikken indien dit weer toegelaten is.

Contacteer ons: