Fitness

  Antwoord niet gevonden?
  Vraag het ons!
  Fitness

  Geen Contract, Onbeperkt Trainen voor Slechts €25 per Maand!"

  Fitness is zoveel meer dan alleen een trainingsroutine. Het vertegenwoordigt een meeslepende reis naar een betere versie van jezelf, waar zowel je fysieke als mentale kracht versterkt wordt. Bij ons, voor slechts €25 per maand zonder enige contractuele verplichting, openen we de deuren naar een wereld van mogelijkheden.

  In de fitnesswereld gaat het niet alleen om het tillen van gewichten of het uitvoeren van cardio-oefeningen; het gaat om zelfontdekking, zelfdiscipline en het stellen van doelen. Hier, in deze omgeving, leer je niet alleen je spieren op te bouwen, maar ook je doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

  De voordelen van een consistente fitnessroutine zijn werkelijk eindeloos. Natuurlijk draagt het bij aan het opbouwen van spieren, het verbeteren van je algehele conditie en het verbranden van overtollig vet. Maar daar blijft het niet bij. Het vermindert stress, verbetert je gemoedstoestand en draagt bij aan een goede nachtrust. Bovendien biedt het de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je te verbinden met een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren.

  Bij ons draait alles om vrijheid. Geen enkele druk om je aan een contract te houden, geen restricties op hoe vaak je komt trainen. Het gaat om jouw eigen reis naar de beste versie van jezelf, op jouw eigen tempo en volgens jouw eigen voorwaarden.

  Dus waarom zou je nog wachten? Betreed onze ruimte en ontdek de kracht van fitness. Hier krijg je de ruimte om te groeien, te leren en te gedijen. Jouw weg naar een gezonder, sterker leven begint hier, voor slechts €25 per maand, zonder enige contractuele verplichting. Sta ons toe je te begeleiden op deze opwindende reis naar zelfverbetering en welzijn.

  SEBASTIAN GOETKINT

  Personal Fitness Trainer

  Ontmoet onze deskundige personal trainer, Sebastian Goetkint, jouw toegewijde gids op het pad naar fysieke fitheid en welzijn! Met een schat aan ervaring en een solide achtergrond in de juiste opleidingen, is Sebastian een onmisbare aanwinst voor ons team.

  Sebastian staat vrijwel dagelijks in de sportschool, klaar om jou te begeleiden en te inspireren bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Zijn passie voor gezondheid en welzijn gaat verder dan alleen de trainingsvloer; hij is ook gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte voedingsschema’s, waardoor je niet alleen je lichamelijke doelen kunt behalen, maar ook een gezonde levensstijl kunt handhaven.

  Met zijn diepgaande kennis en expertise ben je verzekerd van professionele begeleiding op maat. Of je nu net begint aan je fitnessreis of je wilt jouw huidige routine naar een hoger niveau tillen, Sebastian staat voor je klaar. Je kunt hem rechtstreeks aanspreken in de sportschool voor advies of om je vragen te stellen, of je kunt contact met ons opnemen om een afspraak met hem in te plannen.

  MAANDAG: 09:00 - 21:00
  DINSDAG: 09:00 - 21:00
  WOENSDAG: 09:00 - 21:00
  DONDERDAG: 09:00 - 21:00
  VRIJDAG: 09:00 - 21:00
  ZATERDAG: GESLOTEN
  ZONDAG: 10:00 - 13:00

  vechtsportschool logo

  Vechtsportschool

  Maarschalk Fochstraat 22
  3970 Leopoldsburg

  +32(0) 486 79 87 55
  +32(0) 488 69 23 27