Welkom bij

Korean Martial Arts Association

Dé federatie waar alle Koreaanse
krijgskunsten samenkomen

Samenwerkingen
Wie zijn we?

KMAA

Een samenwerking van trainers over heel België. Koreaanse vechtsporten liggen ons allen nauw aan het hart, maar er was geen organisatie te vinden die ons kon ondersteunen in onze passie. Om exact deze reden is de Korean Martial Arts Association opgericht.  Alle Koreaanse stijlen kunnen aansluiten bij ons zodat we samen kunnen groeien.

Focus

Samenbrengen van alle krijgskunsten met een Koreaanse achtergrond, samen werken naar topkwaliteit op de mat!

Sporten

Wordt jouw stijl of favoriete sport al door ons ondersteund? Kom meer te weten over ons uitgebreide aanbod en laat je bekoren.

Opleidingen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Om die reden bieden wij opleidingen en trainingen in meerdere disciplines.

Events

Hulp nodig voor je event? Wij bieden hulp op verschillende vlakken, dit gebeurt altijd in overleg met de organisatie en met de federatie

Nieuws

COVID-19 maatregelen
Sint Stage 12/2021
Belgium Hapkido Meeting 11/2021
Hans Balcaen overleden
Hoogst gegradueerd in Kummooyeh

FROS

Door onze erkenning bij Fros genieten al onze clubs mee van allerhande voordelen (clubsubsidie's, huren van sporthallen, kwalitatieve verzekeringen...)  en kunnen zij mee profiteren van het enorm grote draagvlak voor vechtsporten in Vlaanderen.  

DYNAMO PROJECT

Dé ondersteuning op het gebied van de hele papiermolen die met het runnen van een club gepaard gaat.  GDPR, boekhoudtools, fiscaliteit weetjes, tips en trick over moderne advertising, model documenten ivm fiscaliteit, vzw's, sponsoring, ....

VSF

De Vlaamse Sportfederatie is een overkoepelend orgaan voor meer dan 50 federaties goed voor 1,4 miljoen sporters in Vlaanderen. Zij bieden onder andere ondersteuning zodat wij onze federatie, clubs, bestuurders en leden naar een hoger niveau kunnen tillen.

PANATHLON

Panathlon Vlaanderen staat garant voor het uitdragen van positieve waardes, bannen van alle vormen van discriminatie, en nog zoveel meer.  Panathlon telt meer dan 300 clubs in 29 landen en is erkend door het internationaal Olympisch Comité.

Focus
Onze Visie?

FOCUS

Op de allereerste plaats ligt onze focus op samenwerken.  Samen een organisatie uit breiden waar ieder zich in thuis voelt en ook alle clubs gehoord worden.

Korte Termijn Visie:
Inzetten op de groei van de association zowel als de groei van elke individuele club.

Middenlange Termijn Visie:
De Koreaanse vechtsporten met zoveel mogelijk verschillende takken uitbreiden.  Alsook het bereik van deze federatie vergroten. Door de samenwerking en erkenning van FROS willen wij evenals het draagvlak van Koreaanse krijgskunsten uitbreiden.

Lange Termijn Visie:
Dé grootste Koreaanse vechtsport Federatie worden in België met het grootste en aantrekkelijkste aanbod.

Wat doen we?

SPORTEN

Verzekeringspolis:

Voor al onze leden bieden wij een uitgebreide verzekeringspolis aan.  Dit voor zowel contactsporten, zwaardkunsten en zelfs voor kinderen.

Voor wie?

We zijn toegankelijk voor alle Koreaanse krijgskunsten.  Staat je stijl nog niet actief bij ons? Geen probleem, bel of mail ons en wij helpen je verder.

Clubwerking:

De individuele clubwerkingen zijn gegarandeerd, dit wil zeggen dat ieder zijn eigen club blijft runnen op zijn manier, gradueert op zijn manier en lesgeeft op de manier dat hij/zij dat zelf wil.
Als federatie willen wij helpen waar het kan, maar gaan we zeker niet tussenkomen in de werking van de clubhouders en trainers.

Sporten
Opleidingen
Mooi meegenomen

OPLEIDINGEN

Om de groei van onze leden en federatie te garanderen bieden wij opleidingen aan.  Dit doen we als federatie, oftwel onder onze eigen organisatie, of in samenwerking met FROS, Dynamoproject, VTS, ...

Dit kan gaan van opleidingen naar andere of extra stijlen die op hun beurt ook weer erkend worden in Korea met authentieke Koreaanse diploma's.  Of opleidingen om je club naar een hoger niveau te tillen.

Verder blijven wij streven naar samenwerkingen met andere organisaties om ook op die manier extra opleidingen te voorzien wat de kwaliteit uiteraard ten goede komt.

Stages, seminars en zoveel meer...

EVENTS

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een event.

Met raad en daad staan wij je bij indien je dat wenst.  Heb je vragen over hoe je dat best aanpakt of is er iets onduidelijk?  Wij staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Ook proberen wij met de jaarlijkse inkomsten iets terug te geven aan de leden.  Financiële hulp wanneer een stage wordt georganiseerd of een wedstrijd wordt gepland.

Mede-promotie van je event via onze newsfeeds, sociale kanalen en website, zo heb je een optimaal bereik én een geslaagd event.

evenementen

Contacteer ons: