Wat is

Hapkimooyeh

Hapkimooyeh oftewel Hapkido biedt een enorme variëteit aan technieken.  Van meditatie tot traptechnieken, stoten, rol- en val technieken, klemtechniek, verdediging met en tegen wapens,.....

Hapkimooyeh is een alomvattende naam voor alle Hapkido stijlen, takken, en systemen.

Focus

Samenbrengen van alle Hapkido beoefenaars om zo samen te werken naar topkwaliteit op de mat! Zowel nationaal als internationaal.

President

Frankie Lacroix staat aan het hoofd van de Belgische Hapkimooyeh afdeling en hij is technisch directeur van de Wereld organisatie.

Opleidingen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Om die reden bieden wij opleidingen, trainingen en ondersteuning aan over de hele wereld.

Events

Op regelmatige basis worden stages, seminars, opleidingen,... georganiseerd.  Klik op 'events' en blijf op de hoogte.

Clubs

Covid-19
Covid-19 maatregelen
Vechtsportschool Leopoldsburg
Fighting Spirit Gistel
Vechtsportschool Peer
KMA Belgium
Hak Yoon Lee
Kwang Hee Ahn
Frankie Lacroix

Grandmaster Hak Yoon Lee

President van de World Hapkimooyeh Federation, mede-oprichter van World Hapkimooyeh Federation, oprichter en hoofdmeester van Baekmookwan in Korea.  Houder van: Hapkimooyeh 9e Dan, Hapkido 9e Dan, Teukgongmusul 7e Dan, Haedongkumdo 4e Dan en Taekwondo 3e Dan.

Grandmaster Kwang Hee Ahn

Algemeen secretaris bij de World Hapkimooyeh Federation, mede-oprichter van World Hapkimooyeh Federation, oprichter en hoofdmeester van Youngmukwan, Hapkimooyeh 9e Dan, Hapkido 8e Dan, Cheolkwondo 8e Dan, Hwarangkumdo 6e Dan, Taekwondo 4e dan.

Grandmaster Frankie Lacroix

Technisch directeur bij de World Hapkimooyeh Federation, mede-oprichter van World Hapkimooyeh Federation, oprichter en hoofdmeester van Bul Gul Mooyeh Kwan, Hapkimooyeh 8e Dan, Hapkido 8e Dan, 4e Dan Kummooyeh, 2e Dan Taekwondo, instructor weapon combat

Onze Visie?

FOCUS

Op de allereerste plaats ligt onze focus op samenwerken.  Samen een federatie uit breiden waar ieder zich in thuis voelt en ook alle clubs en trainers gehoord worden.

Korte Termijn Visie:
Inzetten op de groei van de federatie zowel als de groei van elke individuele trainer, instructeur en student.

Middenlange Termijn Visie:
Hapkimooyeh met zoveel mogelijk verschillende clubs en trainers uitbreiden.  Alsook het bereik van deze federatie vergroten. Door de samenwerking met meerdere meesters, trainers en clubs willen wij Hapkimooyeh op de kaart zetten.

Lange Termijn Visie:
Door het aanbieden van online trainingen, stages, seminars en technische ondersteuning en een zeer goede rechtstreekse verbinding naar onze Koreaanse grootmeesters hopen wij de interesse en passie bij alle Hapkido beoefenaars aan te wakkeren en samen te groeien.

President

Frankie Lacroix

Ervaring:

8e Dan Hapkido met meer dan 35 jaar ervaring in verschillende vechtsportstijlen.  Dan-graden in Taekwondo, Kummooyeh, Modern Arnis, Krav Maga,....

Samenwerking

Door goede contacten rechtstreeks in Korea heeft Frankie samen met de grootmeesters de World Hapkimooyeh Federation opgericht.  Door deze soepele samenwerking zal Hapkimooyeh snel uitgroeien tot een solide organisatie.

Nationaal én Internationaal:

Frankie is president voor de federatie in België maar tevens heeft hij ook de functie van technisch directeur voor de wereld organisatie.  Het volledige Technische aspect word altijd in overleg met Frankie beoordeeld.

Trainingsprogramma's

OPLEIDINGEN

Wat is de IBP?

Het Instructeur Bridging-programma is een trainingsprogramma dat in Korea wordt opgelegd door de World Hapkimooyeh Federation om Hapkimooyeh wereldwijd te verspreiden. In dit programma wordt alles geleerd dat nodig is om Hapkimooyeh met succes aan te bieden als een sport. Dit gebeurt via online training gecombineerd met privetraining. Jij bepaalt volledig je trainingsschema.

Dankzij onze samenwerking met World Kummooyeh Federation kunnen wij ook IBP opleidingen aanbieden in Kummooyeh ( Koreaaans zwaardkunst)

Voor wie is de IBP geschikt?

De IBP is geschikt voor alle volwassenen (18 jaar of ouder) die Dan drager zijn, of gevorderde studenten vechtsporten.

Hoe lang duurt de IBP?

Ambitieuze deelnemers voltooien de IBP in enkele maanden, andere nemen meerdere jaren in beslag. Er is geen regelduur.

 

Waar kan ik me registreren?

Als je interesse hebt, neem dan contact op met ons ⁠, wij zullen je  verdere informatie geven en contact opnemen met Korea.

Nog meer opleidingen?

Voor verder gevorderde Hapkido beoefenaars zijn ook opleidingen voorzien, voor meer info mag je altijd contact met ons opnemen.

Stages, seminars en zoveel meer...

EVENEMENTEN

Normaliter worden er jaarlijks heel wat stages, seminars, workshops en dergelijke georganiseerd.

Dit word gedaan ter ondersteuning van trainers, clubs en studenten.

Vanwege het hele COVID-19 gebeuren is dit momenteel niet mogelijk en zullen wij de draad zo snel mogelijk weer oppikken indien dit weer toegelaten is.

Contacteer ons:

Hits: 749